Korting zoeken!

Korting dierentuin
Zoo Parc Overloon

Korting Zoo Parc Overloon

Korting Zoo Parc Overloon, ook voor jou! Wanneer u Metkortingnaardierentuin.nl bezoekt bent u altijd verzekerd van de beste actie en korting voor Zoo Parc Overloon. Zoo Parc Overloon is een erg mooie dierentuin waar u met korting naar toe kunt. Wie wil er immers teveel betalen voor een dagje dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes van Zoo Parc Overloon en kijk hieronder wat wij voor u in de aanbieding hebben!

Tags: Zoo Parc Overloon kaartjes, Kaartjes Zoo Parc Overloon

Adres

Stevenbeekseweg 19
5825 JB Overloon
Telefoon 0478-640046

E-mail info@overloonzoo.nl

Korting op Zoo Parc Overloon kaartjes

Korting VakantieVeilingen
Bied vanaf 1 euro mee voor extra goedkope kaartjes voor Zoo Parc Overloon.
VakantieVeilingen

Overnachtingen Zoo Parc Overloon

Korting HotelSpecials
Boek hier je overnachting in een tophotel in de omgeving van Zoo Parc Overloon.
HotelSpecials
Meer informatie € 25,00

Klik hier om meer aanbiedingen te bekijken

Informatie Zoo Parc Overloon

In Zoo Parc Overloon komt u veel verschillende, vooral kleine, dieren tegen die het gehele jaar te bezichtigen vallen. Zoo Parc Overloon is een dierentuin dat nog niet lang bestaat. De opening vond plaats in 2000 en is daarom een van de nieuwste dierentuinen van Nederland. Kortin Zoo Parc Overloon kunt u hier krijgen en zo kunt u gezellig met jong en oud een dagje weg gaan. Er zijn een aantal unieke dieren te zien zoals ondermeer Aloatra bamboemaki's, witwanggibbons, Vietnamese sikaherten en beermarters. Omdat het dierenpark nog vrij nieuw is zijn deze dieren allemaal in een diervriendelijke omgeving geplaatst, zodat het lijkt alsof u zich ook echt in het leefgebied van deze dieren bevindt. Bij Zoo Parc Overloon is het ook mogelijk om verschillende arangementen te reserveren. Zo kunt u er een kinderfeestje houden of zelfs een bruiloft houden in en rondom het park. Verder zijn er voldoende mogelijkheden om wat te eten of te drinken.

Openingstijden Zoo Parc Overloon
Zoo Parc Overloon is het gehele jaar geopend. Ook tijdens zon- en feestdagen kunt u terecht in deze dierentuin. In het hoogseizoen, vanaf mei tot en met september is het park geopend vanaf 9.30 uur en sluit het park om 18.00 uur. Van Oktober tot en met april is het park geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Zoo Parc Overloon op de kaart
Het weer in Overloon

Bij een dagje uit naar een dierentuin hoort natuurlijk goed weer. Bekijk het huidige weer voor Zoo Parc Overloon


Helder
10,2° C Helder Luchtvochtigheid: 85%
Wind: NNO met 1,4 km/h
do
Kans op regen
15° | 7°
vr
Kans op regen
11° | 4°
za
Regen
7° | 2°
Reactie plaatsen over Zoo Parc Overloon
Uw naam Uw bericht