Korting zoeken!

Korting dierentuin
GaiaZOO

Korting GaiaZOO

Korting GaiaZOO, ook voor jou! Wanneer u Metkortingnaardierentuin.nl bezoekt bent u altijd verzekerd van de beste actie en korting voor GaiaZOO. GaiaZOO is een erg mooie dierentuin waar u met korting naar toe kunt. Wie wil er immers teveel betalen voor een dagje dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes van GaiaZOO en kijk hieronder wat wij voor u in de aanbieding hebben!

Tags: GaiaZOO kaartjes, Kaartjes GaiaZOO

Adres

Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
Telefoon 0455-676070

E-mail info@gaiaZOO.nl

Korting op GaiaZOO kaartjes

Korting VakantieVeilingen
Bied vanaf 1 euro mee voor extra goedkope kaartjes voor GaiaZOO.
VakantieVeilingen

Klik hier om meer aanbiedingen te bekijken

Informatie GaiaZOO

GaiaZOO is een schitterende dierentuin gelegen in het Limburgse Kerkrade. Dat GaiaZOO een mooi dagje uit is bevestigen de vele prijzen die deze dierentuin de laatste jaren heeft gewonnen. Zo werd het al eens uitgeroepen tot leukste uitje van Nederland. Ook de prijs 'Mooiste nieuwste dierenverblijf' staat al in de prijzenkast. GaiaZOO wordt soms ook wel eens GaiaPark of Gaia Dierentuin genoemd. Maar wat is er nu eigenlijk te beleven in deze dierentuin? Je vindt in het park meer dan tachtig verschillende dieren die allemaal worden gehuisvest in mooie verzorgde en in stijl gemaakte verblijven. Zo kom je oog in oog te staan met stokstaartjes. Maar voor de echte waaghalzen kun je ook de leeuwen en gorilla's van dichtbij bekijken. Wanneer je honger hebt gekregen van deze ervaringen kun je wat gaan eten in de nette horecagelegenheden. Hier is voor ieder wat wils te vinden. Het leuke van GaiaZOO is dat het ook voor de aller kleinste een leuk dagje weg is. Zo is er ook een kinderboerderij en een aantal (overdekte) speelmogelijkheden. De reusachtige DinoDome mag deze dag zeker niet ontbreken. Dit is de grootste overdekte Dino Speelpark van Europa! Ook kinderfeestjes zijn zeker de moeite waard om te houden in dit dierenpark! Vergeet niet om GaiaZOO kaartjes te kopen met korting via MetKortingNaarDierentuin.nl!

Openingstijden GaiaZOO
GaiaZOO is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. Vanaf Maart tot en met Juni sluit het park om 17.00 uur. In de zomermaanden Juli en Augustus sluit het park een uur later, om 18.00 uur. Tijdens de wintermaanden, van November tot en met Februari, is de dierentuin geopend tot 16.00 uur.

GaiaZOO op de kaart
Het weer in Kerkrade

Bij een dagje uit naar een dierentuin hoort natuurlijk goed weer. Bekijk het huidige weer voor GaiaZOO


Helder
11,1° C Helder Luchtvochtigheid: 81%
Wind: ZW met 4 km/h
do
Kans op regen
14° | 8°
vr
Kans op regen
12° | 4°
za
Regen
6° | 1°

Reacties op korting GaiaZOO

JHM_v_Doorn.Hecker@casema Geplaatst op 27-09-2013

Wij zijn woensdag op de verjaardag van mijn man in het park geweest. Wat mijn verbaasde was het entree bewijs van 18.50 p.p wij zijn 65 plussers en tot mijn verbazing is er geen 65 korting voor ons en is 43.50 plus een kopje koffie op het park een hoop geld. Dit wilde ik even melden want het zit me niet lekker. Alvast bedankt voor het lezen van de mail en hoor ik nog iets van jullie?

Reactie plaatsen over GaiaZOO
Uw naam Uw bericht