Korting zoeken!

Korting dierentuin
Dolfinarium

Korting Dolfinarium

Korting Dolfinarium, ook voor jou! Wanneer u Metkortingnaardierentuin.nl bezoekt bent u altijd verzekerd van de beste actie en korting voor Dolfinarium. Dolfinarium is een erg mooie dierentuin waar u met korting naar toe kunt. Wie wil er immers teveel betalen voor een dagje dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes van Dolfinarium en kijk hieronder wat wij voor u in de aanbieding hebben!

Tags: Dolfinarium kaartjes, Kaartjes Dolfinarium

Adres

Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk
Telefoon 0341-467467

E-mail info@dolfinarium.nl

Korting op Dolfinarium kaartjes

Korting VakantieVeilingen
Bied vanaf 1 euro mee voor extra goedkope kaartjes voor Dolfinarium.
VakantieVeilingen
Korting Telegraaf Tickets
Nu tijdelijk 10,50 euro korting op een kaartje van Dolfinarium.
Telegraaf Tickets
Meer informatie € 17,00

Overnachtingen Dolfinarium

Korting HotelSpecials
Boek hier je overnachting in een tophotel in de omgeving van Dolfinarium.
HotelSpecials
Meer informatie € 25,00
Korting BungalowSpecials
Boek hier je overnachting in een topbungalow in de omgeving van Dolfinarium.
BungalowSpecials
Meer informatie € 30,00

Klik hier om meer aanbiedingen te bekijken

Informatie Dolfinarium

In het Dolfinarium, dat gelegen is in Harderwijk, komt u oog in oog te staan met dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden en andere leuke, spannende en gevaarlijke zee dieren. Het park is geopend in 1955. Op dat moment had het Dolfinarium vooral zeezoogdieren in hun park. Nu is vooral het dolfijnen basin is een belangrijke trekplijster van deze prachtige dierentuin. Zo kun je een 'ontmoeting' krijgen met Spetter, de dolfijn uit verschillende tv-series. Het Dolfinarium is niet alleen een dierentuin, maar ook een opvangcentrum voor dolfijnen, bruinvissen en andere zee dieren. U kunt nu korting Dolfinarium krijgen! In het Dolfinarium kunt u dagelijks genieten van verschillende shows. Zo zijn er nu maar liefst tien verschillende shows verdeeld over de dag. Vooral de zeeleeuwen show is een aanrader, zeker voor kinderen! Verder kunnen uw kinderen genieten van vier speel accomodaties. Ook kunt u voldoende eet en drink mogelijkheden vinden om uw dag compleet te maken.

Openingstijden Dolfinarium
Van 1 maart tot en met 28 oktober is het Dolfinarium dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Van 1 maart tot en met 30 juni en van 1 oktober tot en met 28 oktober is het park geopend tot 17.00 uur. Van 1 juli tot en met 31 augustus is het park geopend tot 18.00 uur. Tijdens de verschillende vakanties ie het park geopend, zie hiervoor de website van het Dolfinarium.

Dolfinarium op de kaart
Het weer in Harderwijk

Bij een dagje uit naar een dierentuin hoort natuurlijk goed weer. Bekijk het huidige weer voor Dolfinarium° C Luchtvochtigheid:
Wind: met km/h

Reacties op korting Dolfinarium

Frank ter Appel Geplaatst op 11-04-2012

Kaartjes met korting binnen weten te halen voor Dolfinarium. Top! Bespaart me toch weer een aantal euro...

Reactie plaatsen over Dolfinarium
Uw naam Uw bericht