Korting zoeken!

Korting dierentuin
Diergaarde Blijdorp

Korting Diergaarde Blijdorp

Korting Diergaarde Blijdorp, ook voor jou! Wanneer u Metkortingnaardierentuin.nl bezoekt bent u altijd verzekerd van de beste actie en korting voor Diergaarde Blijdorp. Diergaarde Blijdorp is een erg mooie dierentuin waar u met korting naar toe kunt. Wie wil er immers teveel betalen voor een dagje dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes van Diergaarde Blijdorp en kijk hieronder wat wij voor u in de aanbieding hebben!

Tags: Diergaarde Blijdorp kaartjes, Kaartjes Diergaarde Blijdorp

Adres

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Telefoon 010-4431495

E-mail info@rotterdamzoo.nl

Korting op Diergaarde Blijdorp kaartjes

Korting VakantieVeilingen
Bied vanaf 1 euro mee voor extra goedkope kaartjes voor Diergaarde Blijdorp.
VakantieVeilingen

Overnachtingen Diergaarde Blijdorp

Korting HotelSpecials
Boek hier je overnachting in een tophotel in de omgeving van Diergaarde Blijdorp.
HotelSpecials
Meer informatie € 25,00

Klik hier om meer aanbiedingen te bekijken

Informatie Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een dierentuin gelegen in Rotterdam. Er zijn verschillende soorten dieren te ontdekken vanuit de hele wereld. Ook zijn er Botanische tuinen te zien in het park. Speciale trekplijsters in Diergaarde Blijdorp zijn ondermeer de Tijgerkreek. In deze Tijgerkreek lopen verschillende soorten tijgers 'los' rond. Ze leven dus niet in kooitjes maar in hun echte leefomgeving. Ook het Oceanium met daarin veel verschillende soorten vissen is een echte trekplijster. Mocht je fan zijn van Savanne dieren zoals giraffen, zebra's of antilopen dan kunt u een kijkje nemen op de Afrikaanse Savanne. De olifanten zijn te vinden in het Aziatische gedeelte van het park. Mochten uw kinderen de dieren even willen laten voor wat ze zijn, dan kunnen uw kinderen gaan spelen in het overdekte speelparadijs van Diergaarde Blijdorp. Speciaal voor kinderen van de basisscholen zijn er speciale lespaketten beschikbaar zodat zij meer te weten komen over de diersoorten in de wereld. Diergaarde Blijdorp is hierdoor een van de best bezochte dierentuinen van Nederland en u kunt nu korting Diergaarde Blijdorp krijgen.

Openingstijden Diergaarde Blijdorp
Diergaarde Blijdorp is het gehele jaar door geopend. U kunt een bezoek brengen van 09.00 uur tot 17.00 uur. In de zomermaanden is deze dierentuin zelfs geopend tot 18.00 uur.

Diergaarde Blijdorp op de kaart
Het weer in Rotterdam

Bij een dagje uit naar een dierentuin hoort natuurlijk goed weer. Bekijk het huidige weer voor Diergaarde Blijdorp


Helder
11° C Helder Luchtvochtigheid: 79%
Wind: WZW met 6,9 km/h
do
Regen
14° | 7°
vr
Kans op regen
9° | 4°
za
Kans op regen
7° | 5°

Reacties op korting Diergaarde Blijdorp

Wim Jansen Zevenaar 06305 Geplaatst op 19-08-2014

Ik bel om 17.45 uur en de telefoniste zegt bereikbaar te zijn tot 6 uur. Vervolgens hoor ik wij zijn niet meer bereikbaar probeeer enz.

Emily Geplaatst op 15-06-2014

waarom is er dan geen korting? waarom is er geen korting voor studenten? waarom is er geen korting voor mensen onder de 18? waarom is er geen cjp korting?

Reactie plaatsen over Diergaarde Blijdorp
Uw naam Uw bericht