Korting zoeken!

Korting dierentuin
Dierenrijk

Korting Dierenrijk

Korting Dierenrijk, ook voor jou! Wanneer u Metkortingnaardierentuin.nl bezoekt bent u altijd verzekerd van de beste actie en korting voor Dierenrijk. Dierenrijk is een erg mooie dierentuin waar u met korting naar toe kunt. Wie wil er immers teveel betalen voor een dagje dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes van Dierenrijk en kijk hieronder wat wij voor u in de aanbieding hebben!

Tags: Dierenrijk kaartjes, Kaartjes Dierenrijk

Adres

Baroniehei 1
5674 Nuenen
Telefoon 0492-668240

E-mail info@dierenrijk.nl

Korting op Dierenrijk kaartjes

Korting VakantieVeilingen
Bied vanaf 1 euro mee voor extra goedkope kaartjes voor Dierenrijk.
VakantieVeilingen
Korting Telegraaf Tickets
Krijg nu tijdelijk 50% korting op een toegangskaartje voor Dierenrijk.
Telegraaf Tickets

Overnachtingen Dierenrijk

Korting HotelSpecials
Boek hier je overnachting in een tophotel in de omgeving van Dierenrijk.
HotelSpecials
Meer informatie € 25,00

Klik hier om meer aanbiedingen te bekijken

Informatie Dierenrijk

Dierenrijk is nog een redelijk nieuw park dat gelegen is vlakbij Eindhoven. Eerst was de benaming van dit park Dierenrijk Europa. Toch is het park nu al 16 hectare groot. In alles zie je dat het park nog nieuw is aangezien de verblijven van de dieren erg ruim zijn opgezet. Je vindt er ondermeer Aziatische olifanten en beren. Ook heeft Dierenrijk een ijsbeer die je door de glaswand erg mooi kunt bekijken. In het park zijn speciale paden aangelegd zodat je niets hoeft te missen van de dieren. Ook zijn er op verschillende tijdstippen voederpresentaties. De medewerkers van Dierenrijk leggen hier het een en ander uit over de dieren. Ook weten de medewerkers altijd leuke weetjes over de dieren. Jij kunt nu korting Dierenrijk krijgen en al deze speciale dieren gaan bewonderen. Wil je even iets anders dan dieren bekijken, dan kun je gebruik maken van de speelmogelijkheden. Ook deze speeltoestellen zijn ruim opgesteld.

Openingstijden Dierenrijk
Dierenrijk is het gehele jaar geopend. U kunt dus het hele jaar door de dieren komen bewonderen. De deuren gaan open om 10.00 uur en sluiten weer om 17.00 uur. Tijdens de zomerperiode, die loopt van 1 juli tot en met 31 augustus kunt u zelfs tot 19.00 uur in Dierenrijk vertoeven.

Dierenrijk op de kaart
Het weer in Nuenen

Bij een dagje uit naar een dierentuin hoort natuurlijk goed weer. Bekijk het huidige weer voor Dierenrijk


Helder
11,7° C Helder Luchtvochtigheid: 73%
Wind: zuid met 1 km/h
do
Regen
15° | 7°
vr
Kans op regen
11° | 3°
za
Kans op regen
7° | 2°
Reactie plaatsen over Dierenrijk
Uw naam Uw bericht