Korting zoeken!

Korting dierentuin
Dierenpark Emmen

Korting Dierenpark Emmen

Korting Dierenpark Emmen, ook voor jou! Wanneer u Metkortingnaardierentuin.nl bezoekt bent u altijd verzekerd van de beste actie en korting voor Dierenpark Emmen. Dierenpark Emmen is een erg mooie dierentuin waar u met korting naar toe kunt. Wie wil er immers teveel betalen voor een dagje dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes van Dierenpark Emmen en kijk hieronder wat wij voor u in de aanbieding hebben!

Tags: Dierenpark Emmen kaartjes, Kaartjes Dierenpark Emmen

Adres

Hoofdstraat 18
7811 EP Emmen
Telefoon 0591-850855

E-mail info@dierenpark-emmen.nl

Korting op Dierenpark Emmen kaartjes

Korting VakantieVeilingen
Bied vanaf 1 euro mee voor extra goedkope kaartjes voor Dierenpark Emmen.
VakantieVeilingen
Korting Telegraaf Tickets
Krijg nu 1 euro korting op een bezoek aan Dierenpark Emmen.
Telegraaf Tickets
Meer informatie € 21,00
Korting Dierenpark Emmen
Ga met 1 euro korting naar Dierenpark Emmen!
Dierenpark Emmen
Meer informatie € 21,00

Overnachtingen Dierenpark Emmen

Korting HotelSpecials
Boek hier je overnachting in een tophotel in de omgeving van Dierenpark Emmen.
HotelSpecials
Meer informatie € 25,00

Klik hier om meer aanbiedingen te bekijken

Informatie Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen was voorheen vooral bekend onder de naam Noorder Dierenpark. Zoals de naam al zegt is de dierentuin gelegen in Emmen en is het de grootste dierentuin van Noord-Nederland. Dierenpark Emmen is midden in het centrum gelegen en vele tienduizenden bezoekers komen jaarlijks naar deze dierentuin. Het unieke aan dit park is dat het gesplitst is in twee delen. Je hebt een centrumdeel en een deel wat zich iets buiten het centrum bevindt, dit deel wordt 'De Es' genoemd. Deze twee delen zijn verbonden door een grote loopbrug. Dierenpark Emmen staat vooral bekend door de grote kuddes dieren die leven op grote oppervlakte. Dierenpark Emmen probeert zo veel mogelijk de officiele leefomgeving van de dieren na te bootsen. Dieren die in grote kuddes in het park leven zijn ondermeer Giraffen, olifanten, verschillende beren en een groot aantal apen. Mochten uw kinderen even genoeg hebben van de dieren is er een mogelijkheid om zich te gaan vermaken in de indoor speelhal Yucatan. Dierenpark Emmen heeft genoeg mogelijkheden om een hapje te eten. Er zijn verschillende (kleine) restaurantjes verspreid door het park. Ook kunnen zelf meegenomen broodjes op de vele bankjes in het park worden opgeeten.

Openingstijden Dierenpark Emmen
Dierenpark Emmen is bijna het gehele jaar geopend, behalve op 1e kerstdag en oudejaarsdag. Van 1 januari t/m 31 maart en van 1 november t/m 31 december is het park van 10.00 uur tot 16.30 uur geopend. Van 1 april t/m 30 juni en van 1 september t/m 31 oktober is het park van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. In het hoogseizoen, dat bij Dierenpark Emmen loopt van 1 juli t/m 31 augustus is het park van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend.

Dierenpark Emmen op de kaart
Het weer in Emmen

Bij een dagje uit naar een dierentuin hoort natuurlijk goed weer. Bekijk het huidige weer voor Dierenpark Emmen° C Luchtvochtigheid:
Wind: met km/h

Reacties op korting Dierenpark Emmen

Bartje Geplaatst op 28-04-2014

Vette dierentuin!

Reactie plaatsen over Dierenpark Emmen
Uw naam Uw bericht