Korting zoeken!

Korting dierentuin
Artis

Korting Artis

Korting Artis, ook voor jou! Wanneer u Metkortingnaardierentuin.nl bezoekt bent u altijd verzekerd van de beste actie en korting voor Artis. Artis is een erg mooie dierentuin waar u met korting naar toe kunt. Wie wil er immers teveel betalen voor een dagje dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes van Artis en kijk hieronder wat wij voor u in de aanbieding hebben!

Tags: Artis kaartjes, Kaartjes Artis

Adres

Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Telefoon 0900-2784796

E-mail info@artis.nl

Korting op Artis kaartjes

Korting VakantieVeilingen
Bied vanaf 1 euro mee voor extra goedkope kaartjes voor Artis.
VakantieVeilingen
Korting DagTickets
Krijg nu 1,50 euro korting op een dagje Artis.
DagTickets
Meer informatie € 18,00

Overnachtingen Artis

Korting HotelSpecials
Boek hier je overnachting in een tophotel in de omgeving van Artis.
HotelSpecials
Meer informatie € 25,00

Klik hier om meer aanbiedingen te bekijken

Informatie Artis

Artis is Nederlands oudste dierentuin. Aan de ligging van dit park is dat ook wel te zien, want het is gelegen midden in Amsterdam. Dit heeft als voordeel dat Artis makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. In Dierentuin Artis kom je meer dan 900 verschillende diersoorten tegen, en al deze 900 dieren zijn zeer gevarieerd. Artis was in de beginjaren vooral bekend om hun tuinen. Deze waren alleen voor leden te bezoeken. Tegenwoordig heeft Artis hun bezienswaardigheden uitgebreid met dieren. Korting Artis kunt u hier krijgen en met die korting kunt u goedkoop Artis bezoeken. Wanneer u naar Artis gaat moet u zeker eens een kijkje gaan nemen in het Insectarium en vlinderpaviljoen. Ook kunt u een reis maken door het zonnestelsel in het speciaal aangelegde Planetarium. Mocht u meer achtergrond informatie willen over de dieren en planten die leven in Artis, dan kunt u een van de speciale rondleidingen boeken. Ook zijn er speciale vrijgezellenthema's mogelijk.

Openingstijden Artis
Artis is het gehele jaar geopend. Wel gelden er verschillende openingstijden. Zo is in de maanden januari, febaruari, maart, novemer en december het park geopend tussen 09.00 uur en 17.00 uur. In het hoogseizoen, da tloopt van april t/m oktober is het park van 09.00 uur tot 18.00 uur open. Tijdens de feestdagen als kerst en oud op nieuw gelden er andere openingstijden in Artis.

Artis op de kaart
Het weer in Amsterdam

Bij een dagje uit naar een dierentuin hoort natuurlijk goed weer. Bekijk het huidige weer voor Artis


Helder
10,4° C Helder Luchtvochtigheid: 70%
Wind: OZO met 9,5 km/h
do
Regen
14° | 7°
vr
Kans op regen
9° | 4°
za
Kans op regen
7° | 4°

Reacties op korting Artis

hermen van de Brink Geplaatst op 05-05-2014

Leuk park ook voor de kinderen echt top,Toen wij er waren regende het pijpestelen dus hebben we alleen de aquariums en verder binnen activiteiten bezochtbinnenkort willen we weer en hopen dat het dan schitterend weer is

Reactie plaatsen over Artis
Uw naam Uw bericht