Korting zoeken!

Korting dierentuin
Aqua Zoo Friesland

Korting Aqua Zoo Friesland

Korting Aqua Zoo Friesland, ook voor jou! Wanneer u Metkortingnaardierentuin.nl bezoekt bent u altijd verzekerd van de beste actie en korting voor Aqua Zoo Friesland. Aqua Zoo Friesland is een erg mooie dierentuin waar u met korting naar toe kunt. Wie wil er immers teveel betalen voor een dagje dierentuin? Profiteer nu dus snel van korting op kaartjes van Aqua Zoo Friesland en kijk hieronder wat wij voor u in de aanbieding hebben!

Tags: Aqua Zoo Friesland kaartjes, Kaartjes Aqua Zoo Friesland

Adres

De Groene Ster 2
8926 XE Leeuwarden
Telefoon 0511-431214

E-mail frieslandzoo@zodiaczoos.nl

Korting op Aqua Zoo Friesland kaartjes

Korting VakantieVeilingen
Bied vanaf 1 euro mee voor extra goedkope kaartjes voor Aqua Zoo Friesland.
VakantieVeilingen

Klik hier om meer aanbiedingen te bekijken

Informatie Aqua Zoo Friesland

Aqua Zoo Friesland is een dierenpark wat gelegen is in het bovenste topje van Nederland. Het unieke van Aqua Zoo Friesland is dat het verschillende werelden te ontdekken zijn. Zelfs heuse eilanden kunt u in dit dierenpark ontdekken. Het park heeft meer dan honderd verschillende diersoorten. Deze dieren komt u tegen tijdens een ontdekkingsreis door het park. Uw reis begint in een overdekte plek, genaamd Naturama. Hier zijn de entree, een shop en een restaurant gelegen. Dit restaurant, genaamd Pinguïn Paviljoen, is zeker de moeite waard om te bezoeken. Durft u oog in oog te komen staan met grote reptielen? Dat is namelijk zeer de moeite waard. Voor de wat minder grote waaghalzen onder ons zijn er ook verschillende shows, zoals een zeeleeuwen show. Wat u zeker niet mag vergeten als u bij Aqua Zoo Friesland bent is een tocht maken op de roeibotenplas. U kunt deze tocht maken met een waterfiets of een roeiboot. Vergeet niet om via deze site korting Aqua Zoo Friesland te pakken!

Openingstijden Aqua Zoo Friesland
Aqua Zoo Friesland is het gehele jaar geopend. Van Mei tot en met September gaan de deuren van het park om 9.30 uur open. U kunt dan het park bezoeken tot 18.00 uur. In de maanden Oktober tot en met April kunt u het park bezoeken van 10.00 uur tot en met 17.00 uur.

Aqua Zoo Friesland op de kaart
Het weer in Leeuwarden

Bij een dagje uit naar een dierentuin hoort natuurlijk goed weer. Bekijk het huidige weer voor Aqua Zoo Friesland° C Luchtvochtigheid:
Wind: met km/h

Reacties op korting Aqua Zoo Friesland

Sandy Geplaatst op 28-02-2015

Ik heb pas mijn korting via deze site gekocht. Is er iemand bekend met www.kortingdagjedierentuin.nl??? Hier zag ik ook een aantal kortingen voorbij komen..ben benieuwd!

Reactie plaatsen over Aqua Zoo Friesland
Uw naam Uw bericht